Фолк певицата Алисия отново впечатли почитателите си със стилна визия и секси тяло.

Красивото миньонче, публикува на официалната си страница във Фейсбук снимка, на която зарежда колата си преди да отпътува за свое участие. Със стегнатите си крака, изпълнителката предизвика истински фурор. След като преди време певицата показа фитнес инстуктора си, на когото дължи перфектното си тяло, сега реши да покаже и самия резултат от упорития труд в залата.

''Супер секси си'', ''Тази жена е убийствена'', ''Уникална си'', ''Аууу какви крака'', ''Кукла'', валяха положителните коментари.
Няколко часа след като Алисия постна въпросните снимки, Николета изтипоса на стената си своя снимка на фона на лъскав автомобил.

И за да е завършена картинката плеймейтката подчерта краката си, като заложи на къса рокля. На Ни Ло обаче не й се получи, толкова добре колкото на конкурентката й и вместо феновете да изпопадат при вида на ''разкошните'' й крака, брюнетката бе остро разкритикувана.

Със сигурност имаше потребители, които да похвалят госпожа Божинова за красивата й външност, но се намериха и такива, които я посъветваха сериозно да се захване с фитнес, защото красиво тяло не се подържа само с диети. Според форумците, ако Николета желае да има секси тяло, трябва да взема пример от бившата на мъжа си.

Естествено негативните коментари веднага бяха изтрити, но потребителите продължаваха да пишат. ''Тук на околовръстното ли чакаш с тази прословута твоя разкрачка'', питаше потребителка.

''Ама грозни крака. Колкото и да ги присвиваш, събираш, разкрачваш, на снимките си личи, че са кривички. Вкарай поне малко спорт да изглеждат поне стегнати'', посъветва я друга. ''Алисия си показа крачетата до хубава кола и наша Късокраколетка и тя да не остане по-назад. Само, че скъпа на Алисия краката са дълги, прави и стегнати… за разлика от твоите късички, криви и безформени'', не спести истината на Николета трета потребителка, цитира kliuki.bg.

Явно войната между Алисия и Николета продължава с пълна сила и както винаги певицата е над нещата и гледа собствения си живот, а плеймейтката по всякакъв начин се опитва да конкурира бившата на Валери Божинов. Засега няма особен успех, но знае ли се… някой ден и Николета може да блесне с визия и стил.