Футболната съпруга Николета Лозанова  отново се изправя в оспорвано съревнование с фолк певицата Алисия. Двете дами този път няма да си разменят словесни удари чрез социалната мрежа, а ще се борят за приза най-гореща звезда на годината.

Красавиците изненадващо се оказаха в една категория, заедно с горещата Златка Димитрова, Преслава и моделката Гентиана Халити. Според феновете обаче основния сблъсък ще е именно между Алисия и Николета, още повече, че двете от години водят булчински войни.

Николета вече започна активна кампания на страницата си в социалната мрежа. Плеймейтката няма търпение да спечели, за да натрие носа на бившата си съперница. От друга страна Алисия нехае за приза и искрено се забавлява за сметка на Лозанова. Тъй като фолк певицата не държи особено да спечели приза за най-гореща жена на годината.

Всъщност плеймейтката има най-сериозен конкурент в лицето на Златка Димитрова. Тъй като Преслава и Гентиана остават далеч назад в надпреварата. Докато Димитрова предизвиква истински фурор в последно време и определено се радва на купища фенове. А и както изглежда Злати е решила, че много иска да спечели приза. И също поведе активна кампания в своя подкрепа. Която е на път да се увенчае с успех, пише kliuki.bg.