Дори и бременна, плеймейтката Николета Лозанова–Божинова продължава да напада Алисия. Брюнетката, която обичайно използва социалната мрежа, за да се разправя с враговете си, този път публикува пост насочен не само към фолк певицата, но и към половинката на Благой Георгиев Христина.

В профила си плеймейтката публикува следния пост: ''Във всяка клюка за една красива жена са замесени поне две грозни''.

За Николета да използва страницата си в социалната мрежа като трибуна за нападки е нещо нормално. Съпругата на Валери Божинов често използва фрази или снимки на групи, които споделя, без да се ангажира директно с тях.

Според близки на брюнетката, този път тя е взела на прицел Алисия и Христина. Покрай делото, което Божинов и фолк дивата водят, плеймейтката съвсем се изнервила. ''Колкото повече наближава делото за издръжката на Валери-джуниър през февруари, толкова повече Николета се изнервя'', коментират близки на брюнетката, пише kliuki.bg.

Това далеч не е първият случай, в който Николета се опитва да се заяжда чрез социалната мрежа. Бившата й най-добра приятелка Андреа също отнесе своя дял, след като двете се скараха за чифт очила. Малко след едно телевизионно интервю на певицата във връзка с Ни Ло, последната пусна пост: ''Аз съм принцеса, а ти от кое блато беше''.