След като показа поредния си витиеват тоалет, задължително с огромно деколте, но този път със сутиен, Николета Лозанова снощи се сбогува със зрителите на  Къртицата, но не съвсем.

Тя гордо обяви, че в понеделник ще помага на Иван и Андрей в последния лайф, в който играта свършва и който ще продължи над 6 часа.

"Няма как да минат без мен, трябва да се помага, каза гордо тя. Вие имахте честта да сте с най-красивата и най-умната водеща, продължи да “скромничи” плеймейтката.

"Насладихте се на външността ми, на тоалетите ми, но аз ви обичам и няма да ви изоставя".

С тези думи тя даде да се разбере, че иска да прави сериозна кариера в телевизията и ще продължи да тормози зрителите с безличното си присъствие.

Скрий се, ма! – писаха разгневени фенове на предаването. За нищо не ставаш. Всъщност ролята й на ко водещ се изчерпваше с две изречение. Едното какво ще видим на екрана и другото, че следват реклами. Ако тая продължава да се появява, ще превключа на друга програма, закани се мъж, който явно не е след поклонниците й.  

Каква е ролята на Николета, когато глас зад кадър обяснява всичко в дейли епизода, питаха се други? Ако е да си показва тоалетите, то не трябва ли да се направи минутка за мода и толкова, запита иронично пловдивчанка.