Скандалната красавица Николета Лозанова събра погледите на всички клиенти и продавачи в „Била" на бул. „България" в последния празничен ден.

Сексапилната съпруга на Валери Божинов пристигна в хипермаркета заедно с неизвестен придружител и направи почти едночасова обиколка из абсолютно всички щандове.

Всяка нейна крачка бе проследена от впечатлени посетители, които дори забравиха да пазаруват, заети да оглеждат хубавицата. Обслужващите продавачки също с интерес наблюдаваха Николета. Без да обръща внимание на хорското любопитство, водещата на „Поверително от Н. Л." избираше всевъзможни продукти, а мъжът с нея търпеливо я изчакваше и буташе препълнената количка.

Николета очевидно не е в период на диети, тъй като смело си напазарува кайма и кебапчета в сериозни количества. Младата майка не пропусна да купи и памперси за малката си дъщеря. Огромният пазар на красавицата обаче препълни лентата на касата на магазина и хората на опашката трябваше да чакат повече от 20 минути, докато Николета и приятелят й натъпчат торбите.



Докато брюнетката енергично пълнеше фирмените пликове, мъжете в магазина тайно я оглеждаха. ''Страшна мацка е'', подбутваха се младежите.

Ни Ло явно бе излязла набързо от вкъщи, тъй като беше облечена съвсем семпло - с тъмносини дънки и маратонки. Съпругата на Валери Божинов беше с небрежно вързана на висока опашка коса, а неизменните тъмни очила бяха вдигнати нагоре.

Красавицата обаче впечатли всички в магазина, тъй като в мразовития ден, когато всички бяха навлекли якета и палта, тя се появи с разголена ярко зелена блузка, изрязана на гърба. Спортува и е много закалена, коментираха я продавачките в магазина. След като напазарува, с бърза крачка Николета и приятелят й се отправиха към паркинга, където моделката напълни багажника на шикозен сив джип „Порше", а след като й помогна, придружителят й се качи на друга кола, като Николета отпраши преди него, пише ''Всеки ден''.