Николета Лозанова е готова на всевъзможни шашми, за да не излиза от фокуса на общественото внимание.

Последната изцепка на изоставената футболна съпруга беше, че световноизвестния дизайнер Стефано Габана харесал роклята, с която тя се беше облякла на рождения ден на дъщеря си преди дни. Тв водещата на „Папараци” обаче е платила 100 евро, за да получи заветния „лайк” от италианския моден гуру за тоалета си, твърдят от обкръжението на Лозанова.

Преди дни Николета се похвали във Facebook с одобрението на прочутия дизайнер, който качил на 6 април нейна снимка в Instagram. Самият той обаче няма нищо общо – лайковете са поредното нещо, от което прави пари. Габана не подозира и за клиентката Лонзанова, тъй като тя си е купила роклята от София.



Въпросната снимка на Николета и дъщеря й Никол циркулира из медиите и социалните мрежи от около седмица. На фотоса двете са във флорални рокли от последната колекция на Dolce&Gabbana.

Те са облечени еднакво по случай третия рожден ден на Никол, който беше на 1 април. По думите на Лозанова италианският дизайнер Стефано Габана толкова харесал снимката и факта, че на нея са майка и дъщеря, че решил да я качи в социалната мрежа.

Тв водещата на „Папараци” уж не знаела за избора на модния гуру и била приятно изненадана, когато разбрала, че нейна фотография е харесана от дизайнера.