Валери Божинов е бил подложен на истински тормоз, по време на съвместния си живот с Николета.

Източник разкри част от главоболията на футболиста, които създавала красивата му съпруга. На последната им почивка в Поморие плеймейтката буквално побъркала персонала на хотела, в който били отседнали.

Семейството било настанено в една от най-хубавите стаи, разказва един от служителите. Но Николета не е одобрила помещението, тъй като според нея нямало хубав изглед. Преместили я в друго, но брюнетката обявила, че й миришело на окосена трева. В третото попадение, гледката не била хубава и така бившата жена на Божинов за едно денонощие сменила цели пет стаи, докато не им отдали президентския апартамент.

След благополучното настаняване, детето било връчено на детегледачка. Николета прекарвала цял ден по монокини около басейна на припек, а Валери обикалял напред-назад със своето „Бентли“, пише hotarena.net.

„Моя приятелка работи в бебешкия магазин в Поморие. Когато бавачката отишла с Никол да купуват памперси, Николета звъннала да й каже бързо да се прибират, защото искала да направи няколко снимки на детето докато има слънце“, разказва още очевидецът.

Валери Божинов е известен с благия си и търпелив характер, но всяко хубаво нещо си има край, както казват хората. Така и чашата на футболиста преля и уморен от капризи, пози и безхаберие, той сложи край на безсмислената си връзка с плеймейтката, в която единственият консуматор беше само тя...