Николета Лозанова ще подари някоя от своите рокли на абитуриентка. Това заяви самата тя по телевизията днес и уточни, че все още не е избрала кое ще бъде момичето. Късметлийката ще има щастието не само да се докосне до божествената личност и да носи една от нейните рокли, но и ще бъде закарана на бала лично от самата Николета!

''Ще открия най – свястното и готино момиче, което ще направя принцеса на бала! Да имам силата да сбъдна мечтата на една млада жена ще ме направи щастлива, въпреки че ще ме одумват със сигурност. Важен е крайният резултат. Защото ако искаш наистина да правиш благотворителност, тя трябва да бъде скрита и да не се парадира с нея'' – сподели пред цяла България Николета Лозанова.

Ни Ло допълни, че освен дрехи, ще подари на момичето прическа и грим. Освен това ще бъде неин личен шофьор за бала, но не уточни с коя кола – Ферари-то или някоя друга. Ще направи всичко възможно, за да намери такова момиче, чиито родители имат финансови затруднения и не могат да си позволят разходите по абитуриентския бал.

В същото време Николета Лозанова си спомни и за своята неопитна младост. Тя сподели, че на своя бал изглеждала толкова неуверено и енигматично, че сега се чуди сама на себе си как е успяла да се нагласи по онзи начин.

'''Вярвайте ми, ако имах силите да се върна във времето, на бала си щях да изглеждам съвсем различно. Сега като си спомня – ами бях се направила на 10 години по – възрастна, а косата ми … просто не знам как измислих онзи цвят. Но това са типичните грешки на растежа'' – мъдро заключи Николета Лозанова.

По отношение на щастливата абитуриентка, Николета Лозанова сподели, че в гардероба си има няколко стари рокли, с които ще се раздели без никаква сантименталност. Защото това все пак са дрехи и заради някаква си рокля няма защо толкова много да се натъжава. Единствената наистина ценна дреха е роклята от сватбата ѝ с Валери Божинов, пише skandalno.net.