Николета Лозанова разби конкуренцията с първата изява в новото си шоу „Поверително от NL" по ТВ7. Идолът на младите момичета порази със своята откровеност дори тези, които не я харесват.

„Показвам се такава, каквото ме познават само най-близките ми", каза тя и удари право в десетката.

За първи път и феновете, и враговете на Николета видяха къде живее тя, как е обзавела дома си, колко дрехи има в гардероба си и как е подредила стаята на своята дъщеричка Никол, пише ''Всеки ден''.

Макар всички да знаят как изглежда момиченцето, сега те чуха как говори и станаха свидетели с каква охота е готово да сменя тоалетите си - също като мама.

Но най-много плеймейтката спечели със своята откровеност за брака си с Валери Божинов. След дълго мълчание тя най-после даде обещаното преди време ексклузивно интервю и призна, че двамата са разделени, макар никой до момента да не е подал молба за развод. „Любовта ни вече не е, каквото беше", каза Николета пред половинката на продуцента си Иван Христов - Ирина Тенчева.

Третата година от връзката й с футболиста се е оказала фатална, макар никога да не е вярвала, че точно този период е решаващ в отношенията между мъжа и жената. За нейна чест запази самообладание, говори без излишни емоции и сълзи, запази чувствата за себе си и изложи само фактите.

Царицата на пиара, както я наричат, спечели много и с визията си по време на интервюто. „По домашно" и по пантофи, както сама определи вида си, тя изглеждаше много по-нежна и хубава от фаталната красавица, която грее в мъжките списания. Дори грима си беше подбрала пестеливо, за да изглежда съвсем естествено. В останалата част от предаването визията й беше блестяща, както обикновено. Само за броени часове получила над 1000 писма с положителни отзиви в личната си поща.