Николета Лозанова има нова фикс идея - да вкара в леглото си най-актуалния в момента наш спортист Григор Димитров.

За целта плеймейтката се е втурнала да го преследва, като посрещането му на летището в София преди десетина дни като служебен ангажимент имало за цел да подсигури и личния й допир до тенис звездата, твърдят близки до моделката. Тя дори сама предложила на екипа на „Папараци" да организират папарашка гонка на спортиста.

Пловдивчанката заръчала на папараците си след това да й дадат пълен отчет кои места посещава тенисистът, за да може и тя уж случайно да се появява на тях и току виж го прихванела в мрежите си. Николета отишла да причаква Гришо в няколко заведения, едното от които известен ресторант в центъра на София, пише „Всеки ден".

За съжаление обаче не уцелила момента и й хрумнало идеята да издири телефонния му номер. Обърнала всичко, за да го намери и търсенето й този път се увенчало с успех. Като за начало му изпратила мило съобщение, в което възхвалявала успехите му, а за финал завършвало с покана за среща и инициалите й - Ни Ло.



„Ако ме харесва, сам ще се досети, че съм аз", наивно разсъждавала брюнетката. „Когато откри номера му, скачаше от радост и се допитваше до няколко свои приятели какво да му напише, за да не е съвсем директна, че иска да се видят. Но след като му писа, той само й отговори с „Благодаря" и нищо повече", разказват от обкръжението на бившата на Валери Божинов. Това обаче не бил единствения й SMS, изпратен към Григор, към момента тя го засипала с поне десетина, които оставали без отговор. „Сигурно се притеснява да не го изпробват", предполагала Лозанова липсата на интерес от страна на спортиста.

Николета не смятала да се отказва от категоричните си намерения да вкара спортист №1 в леглото. „Този мъж ще бъде мой! Който Николета е пожелала, винаги е бил неин, стига да не е педераст", високомерно подмятала пред дружките си суетницата. Затова пък от антуража на хасковлията твърдяли, че манекенката няма никакъв шанс, тъй като напористата дама била една от най-противните му светски личности у нас.

Че надеждата умира последна, доказва и наивната логика на красавицата. Тя била особено радостна от новината, която тези дни циркулира в медиите, че Димитров имал нареждане да прекрати връзката си с Мария Шарапова. „Ето, това е знак, че ще бъде мой!", радвала се като малко дете Николета, но уви, засега напразно, присмиват се сеирджии.

Нейни приятелки обаче са на мнение, че щом си е навила нещо на пръста, Ники е готова на всичко, за да го постигне рано или късно. „Ако се налага и самолетен билет ще си купи в деня на полета му, за да го приклещи на тясно. Това е типично в неин стил", твърдят източници.