Николета Лозанова е една от най-уредените български жени. В това вече никой не се съмнява. Плеймейтката е презадоволена с всичко, след като върти Валери Божинов на малкия си пръст.

Футболистът на италианския "Верона" задоволява всяка прищявка на съпругата си, която го дари с дъщеричка през април миналата година. Източници на "ШОУ" споделиха, че Николета вече е успяла да профука 2 милиона лева на Божинов, пише ''Блиц''. В същото време обаче Валери може да загази, тъй като бившата му Алисия щяла да призове разследване срещу него.

26-годишният нападател от години трупа пари в различни банкови сметки. Късметът постоянно преследва Божинов, след като той успяваше да си издейства договори с грандове като "Ювентус", "Манчестър Сити", "Спортинг" (Лисабон) - все клубове, в които получаваше огромни заплати. Така Валери успя да скатае няколко милиона, като два от тях Николета вече пръсна. Да не говорим, че и предишната му любима - Алисия, също лапна доста от пачките му. Фолк певицата роди син на Божинов, заради което той им остави апартамент за 400 000 евро, а освен това изплаща и месечна издръжка на малкия Валери - по 2000 лева. Футболистът обаче не се притеснява, че парите му ще свършат. Сега трупа състояние и във втородивизионния "Верона", който се очаква да се класира в италианския елит - Серия "А". Но футболът е на заден план за Божинов. И в момента той не мисли за играта, а за това да си прекарва добре с Николета.

Влюбената двойка беше в България за празниците, посрещна Нова година с шумно парти в столична чалготека. И след като изтрезняха, Валери и Николета отпрашиха на почивка. Двамата, явно доста изморени от напрегнатата 2012 година, решиха да отдъхнат в Дубай. Екзотичното място вече им е доста познато, след като и преди са отскачали до него. Лозанова се изфука, че си прекарват отлично и публикува няколко снимки в профила си във "Фейсбук". Близки до светската двойка споделиха, че само за почивки, за да угажда на съпругата си, Божинов вече е олекнал с няколко стотици хиляди евро.

"Завиждам им, че постоянно са някъде. Обикалят света без да им мигне окото. Идеите са основно на Николета. Тя настояваше да посетят Сейшелските острови, Бора Бора и Малдивите. Валери само като чуеше, и на момента уреждаше нещата. Стига да е свободен, да няма мачове, веднага тръгва за там, където тя пожелае. Парите изобщо не ги мислят. В Дубай сигурно вече са ходили поне три пъти. Угаждат си за всичко, а Николета каквото пожелае - го получава на момента", сподели източникът.

Любопитното е, че именно на Бора Бора младите родители решават да хвърлят пъпчето на дъщеричката си Никол, която април месец ще навърши годинка. Именно на екзотичния остров в далечна Френска Полинезия през лятото Валери и Николета направиха втора сватба, след като първата, и официална, беше в тузарския комплекс на Валентин Златев в Правец.

Предложението за венчавка и на Бора Бора дошло от футболиста, защото съпругата му мечтаела да бъде булка на плажа, а през 2011 година, на 9 октомври, това нямало как да стане заради бременността й тогава. За екзотичното пътуване и церемонията там Божинов се изръсил с около 60-70 000 евро. По желание на Николета пъпчето на наследничката им било хвърлено именно там. Близки на Божинови споделиха, че те имали желание още идното лято да заведат малката Никол на екзотичния остров.

Един от последните подаръци на плеймейтката, като изключим почивката в Дубай, е диамантен пръстен, който Валери й подарил. Поводът бил навършването на една година от сватбата им. За бижуто футболистът броил 20 000 евро. Взел го от бутик в Милано. Николета останала очарована от жеста на своя любим и заявила, че ще го обича завинаги. Близки на семейството разказаха, че в Италия те живеят в луксозна къща, оценявана на 1 милион евро. Не, Божинов не я е купил. Дадена му е от ръководството на отбора, за който играе - "Верона", и се намира на 30-ина километра от града на Ромео и Жулиета. За момента българският национал нямал намерение да купува жилище в Италия, тъй като не знаел къде ще го отвее вятъра. Бил сигурен, че няма да се задържи дълго във "Верона".

Преди няколко месеца Божинов угодил на Николета и броил 300 000 евро за лъскав апартамент в София, където двамата да живеят на спокойствие. Светската двойка решила, че досегашният им апартамент в квартал "Манастирски ливади" е твърде тесен за тримата и за семейните им нужди. Именно затова двойката реши да си подари нов, по-голям и луксозен апартамент, намиращ се в центъра на София. Новата придобивка на семейство Божинови е с площ 150 кв. метра и всички мебели в жилището са по последните модни тенденции. Запознати издадоха, че уникалният интериор се дължи на таланта на същия дизайнер, който обзавел стария апартамент на Валери. Най-голямата атракция в тузарския апартамент е висящото легло в спалнята, което удиви всички. Лозанова направо се влюбила в леглото и се инатила за същото и в новото си жилище. На Божинов му се наложило да й угоди и се изръсил със сумата от 6000 долара. Леглото било измайсторено в Америка.

За изминалата година двамата направиха много за семейното си щастие. Най-важното събитие в техния живот несъмнено бе раждането на малката красавица Никол, което съвсем естествено бе съпроводено с много напрежение заради неистовия интерес на медиите. Въпреки това двамата не успяха да устискат на натиска и се превърнаха в най-одумваното българско семейство за 2012 година.

Валери и Николета не спряха да се съревновават с преките си конкуренти за слава и богатство Ники Михайлов и Алисия. И от двете страни бяха използвани всякакви способи за саморазправа, които включваха позволени и непозволени методи. Войната между Алисия и Николета така и не стихва, като в последните дни двете се надцакват коя ще качи по-хубава снимка от екзотичните им почивки. Фолк певицата тъкмо изкара фотос как се гушка със сина на Боби Михайлов, след което плеймейтката я цака, показвайки как Божинов я натиска край басейн. Определено двете ще продължат съревнованието и занапред.

Алисия пък не спира да създава главоболия на Валери. Двамата вече се съдиха заради издръжката на сина им. Сега пък фолк певицата била намислила друг ход - щяла да сезира Националната агенция по приходите (НАП), за да разследват доходите на футболиста. Преди месеци тя си изпати, след като адвокатката на Божинов я натопи, че е забравила да включи в декларацията си хонорарите, които печели от участия. Алисия твърдяла, че и Валери укривал реалните си доходи, за което иска да бъде наказан.

"Много й е ядосан. Тя не се спира, постоянно му създава проблеми. Само пари са й в главата. Не знам как изобщо Ники Михайлов я търпи", коментира източник.

На Нова година Валери и Николета се отдадоха на купона и вилняха до ранни зори. Партито беше в чалготека, стопанисвана от шефа на "Левски" Иво Тонев и близкият им приятел Петко Димитров. Просто нямаше как купонът да мине без Азис и Ванко 1. Именно те са най-близки на Валери и Николета. Снимки как футболистът и рапърът натискат Азис обиколиха всички сайтове и вестници през последните дни. Заради тях Николета като че ли остана на заден план. Присъствали в същата дискотека на Нова година разказаха, че гледката е била ужасна. Потният Азис е бил разцелуван от Валери и Ванко 1. Те дори му скъсали ризата, разголвайки гърдите му, които за малко не засмукали.

"Всички се бяха напили жестоко. Николета залиташе и предимно предпочиташе да стои седнала на сепарето, защото очевидно трудно се задържаше на крака. Божинов пък показа, че носи доста на алкохол, след като цяла нощ се наливаше с Ванко 1 и Азис", разказа източник, който също така разкри, че все по-упорито се говори, че Николета и Валери са участвали в тройка. В нея е бил именно рапърът! Не е тайна, че плеймейтката и Ванко 1 са много близки. Познават се от години, като мълвата в родния им Пловдив е, че преди време са имали вземане-даване. Най-новата клюка пък гласи, че след як запой, когато Божинов и Николета правели секс, позволили и на Ванко 1 да се включи. Дали това наистина е така, само можем да гадаем...