С близо 20 бона се раздели Николета Лозанова само за една нощ, в която да отпразнува рождения си ден.

Тя чукна 26 години миналата събота със скромно откъм гости, но богато парти.

Всички са очаровани, че този път моделката заложи на изчистен и семпъл тоалет. Роклята, с която бе облеченеа е от колекцията на „Пако Рабан” и за нея Божинова е наброила близо 3 хиляди евро, пишат от Blife.bg

Ризницата на Николета е съшита от специални метални елементи, които често присъстват в колекциите на испанския дизайнер. Роклята била доставена от представителния бутик на „Пако Рабан” в Мадрид.

Визията на Николета допълваха черни високи ботуши за 350 евро от нашумялата напоследък марка „Майкъл Антонио”, харесвана от холивудските диви Парис Хилтън и Ким Кардашиян.



Само за аксесоарите си, колие с кръст и кокетна мини чантичка с череп от колекцията на британския моден гуру Алекзандър Маккуин, Лозанова се разделила с още 700 евро.

Водещата не получили почти никакви подаръци от гостите си, довериха наблюдателни купонджии, засекли светското парти в заведението на Петко Димитров.



Тъй като си има всичко, рожденичката предупредила приятелите си да не носят дарове, а да я удостоят единствено с присъствието си.

Не останал скрит и фактът, че без армаган на купона пристигнал и Валери Божинов. Футболистът, с който Николета се раздели през лятото, пристигнал като обикновен гостенин, а не като съпруг на рожденичката.



5 бутилки шампанско със златни частици гръмнаха точно в полунощ в чест на плеймейтката. Дни по-късно той й дарил чанта от лимитираната колекция на „Шанел”.

За изящния модел Божинов се изръсил с 4500 евро. Всички забелязаха отсъствието на Азис.

Певецът имал участие тази вечер и не успял да уважи близката си приятелка. Двамата се почерпили ден по-късно, пише "Уикенд".