Най-бляскавото модно събитие - Sofia Fashion Week не може да мине без присъствието на Николета Лозанова, която тази година даде лицето си не на марка за дрехи, а на очила.

Тя бе гвоздеят на вечерта, с който категорично ревюто се превърна в най-коментираното, най-класното и най-атрактивното, а причината бе изненадващата й поява в клетка.

Николета типично в свой стил се показа една класа над другите, като не дефилира по подиума, а бе пренесена от няколко мускулести мачовци и на лицето си не носеше тежък грим, а ексклузивния и последен модел слънчеви очила Dior, който все още никой в България не притежава, а ще са налични след месец.



"Имах честта и удоволствието да бъда част от едно нестандартно и уникално по рода си ревю на слънчеви очила, чиято черешка на тортата бях именно аз, в ролята на садо-мазо, фатална жена! И следвайки мотото на Opticlasa - винаги една класа над другите, съвсем неслучайно мой сценичен партньор бе малко, грозно, голо коте...на фона, на което очилата и аз, изпъквахме двойно повече от обикновено! А който се е почувствал засегнат лично, да заповяда да си вдигне класата в Оптикласа!", така самата тя описа изявата си, като съвсем не скри факта, че сценарият е своеобразна закачка с малките котета на Валери Божинов.