Доскоро първите приятели Благой Георгиев и Валери Божинов бяха това, което са за литературата Макс и Мориц и Илф и Петров. Но... тези времена вече са в миналото. И както често става, причината двама мъже да се скарат е жена.

В техния случай това е фаталната Николета Лозанова. Тя направи това, което мнозина не успяха - раздели вечните другари по запои и кръшкания. Благо и Валери са преустановили почти всякакви отношения след раздялата на нападателя с плеймейтката, пише България днес, цитира slava.bg.

От общите им купони няма и помен, двамата футболисти дори не се чуват по телефона. Вместо това Божинов се забавлява в компанията на Николай Михайлов и Азис и по-рядко в тази на други негови авери.

*Ники Михайлов, Валери-младши и Валери Божинов

Благо пък си остана дружка с Николета. Лозанова не пропуска да сипва сол в раната на Валери, като постоянно натяква за приятелството си с Георгиев. Наскоро тя изказа подкрепата си към него за решението му да предложи брак на новата му забивка Есмер Омерова.

"Времето, прекарано заедно, не е определящо за това какво ще е бъдещето на една двойка'', написа Николета във Фейсбук. ''Колкото повече време се опознават, толкова повече се насилват да се обичат - но има ли истински чувства и страст, красивите неща се случват по-бързо от очакваното и са доста неудобни за мнозинството. Истински ви се наслаждавам!", допълни тя.

*Благой и Есмер

Николета е един от малкото хора, с които Есмер и Благо се видяха по време на краткия си престой в България, преди да отпрашат за Гърция и Дубай. Близки до двойката споделиха, че рускинята и плеймейтката веднага си паснали и станали дружки.

Част от хората от обкръжението на Божинов предполагат, че причината Николета да настрои Георгиев срещу доскорошния си съпруг е фактът, че Валери стопли отношенията си с Алисия. След раздялата с Лозанова нападателят се изясни с фолк певицата и в момента двамата се разбират отлично. Това изкарало доскорошната съпруга на футболиста извън нерви. Още повече, че Алисия е приятелка с бившата на Благо - Христина Витанова. Николета набързо спретнала интригата.

*Валери и Благой

Както е известно, Благо и Валери бяха неразделни дълги години. Легенди се носят за това как двамата са хващани да кръшкат на Алисия и Христина. Според една от тях мачовците избягали през прозорците в известен хотел край столицата, когато жените им надушили, че са там с мацки и пристигнали на местопрестъплението. Двамата разбрали, че става страшно, и хукнали да бягат. Според свидетели това не ги спасило от гнева на половинките им.

След разделите им с двете те си останаха другари и купонясваха заедно с новите си половинки. За последно те се вихриха из заведенията в края на миналата година. Тогава Валери все още беше семеен мъж, а Благо бе с ученичката Куини-Алис Николова. След краха на брака на Божинов общите им снимки с Благо секнаха.

*Куини, Благой, Николета и Валери

Междувременно трансферът на нападателя в "Партизан" набързо стана любима тема не само на футболните запалянковци. "Да се готвят сръбкините" и "Следващата г-жа Божинова май ще е от съседката" са само част от коментарите в социалните мрежи. Някои припомнят и че пресаташето на "гробарите" Биляна Обрадович е доста хубавка мадама. Те веднага заложиха, че блондинката със сигурност ще привлече вниманието на Валери.