Плеймейтката Николета Лозанова възбуди феновете си в Инстаграм. Половинката на Ники Михайлов публикува серия от еротични кадри. На фотосите НиЛо загадъчно разголва тялото си. Гаджето на вратаря е доста провокативна. На една от снимките Лозанова е с мокра фланелка, под която прозират силиконовите ѝ гърди.

Палавата фотосесия рекламира новия бизнес на Николета. След като преди година пусна своя серия бански костюми, сега тя щ търгува с козметика. Припомняме ви, че миналия месец НиЛо сподели тайни от личния си живот в чат с фенове в Инстаграм, какъвто досега не е провеждала.

Очаквано най-много въпроси почитателките ѝ зададоха относно външния ѝ вид, а плеймейтката детайлно ги информира за любимия си фризьор и маникюрист. Красавицата не крие, че има 375 кубика в гърдите си, които ремонтирала при едни от най-известните пластични хирурзи на София, но отрече да е коригирала носа си.

Уголемила е и устните си. Лозанова разкри още, че е изневерявала, но самата тя не била ревнива, а по –скоро обидчива. На себе си обаче никога не би изневерила.