Николета Лозанова си е наумила да раздели световноизвестния моден дизайнер Филип Плейн с красивата му приятелка Оксана. Водещата на „Папараци" се цели нависоко и е твърдо решена да стане г-жа Плейн, твърдят от обкръжението на силиконката.

Плеймейтката не спира да пише на германеца в социалната мрежа и директно е попитала Плейн дали не иска да му отиде на гости в неговото огромно имение в Швейцария. Любимият аксесоар на Филип са черепите, които са поставени навсякъде из дома му, а Николета много искала да види с очите си лукса в дома на 27-годишния германец, пише ''Всеки ден''.

Бившата на футболиста Валери Божинов от години носи само дрехи с марката на немския дизайнер. Николета и Филип се познават още от 2013 г., когато тя живееше в Милано с Божинов, но тогава още нямаше нищо между тях.



Плеймейтката оплете в мрежите си Плейн при гостуването му в България в края на октомври. Именно Николета придружаваше модиста по време на визитата му в страната ни, където той дойде да открие бутика си на столичната ул. „Съборна". След партито в столичен клуб водещата на „Папараци" придружи красавеца до хотелската му стая и преспа с него. Лозанова сама се постара новината да достигне до медиите, защото й омръзна от стотиците слухове с коя бръмчалка Божинов е легнал. Красавицата даже замина с него за няколко дни на почивка. Според източниците ни Лозанова е хлътнала по дизайнера и крои грандиозни планове за тях двамата.

„Тази Николета е опасна! Заби милиардер от световна величина! Как ги прави тия номера?", не спират да злобеят златотърсачките у нас. Без съмнение с връзката си с Филип Плейн Лозанова удари в земята всички родни материални момичета. Твърди се, че за забавленията си с нея немецът й се е отплатил подобаващо с пликче със сумата от 50 000 евро.



Филип не спира да радва красивата брюнетка и с подаръци. За рождения й ден 30 ноември германецът лично й е изпратил подарък - роклята, с която тя бе на празника си. Сребристата одежда, която добре разкриваше прелестите на плеймейтката, струва цели 15 бона и е от последната колекция на Плейн. „Николета беше на седмото небе от щастие, когато получи армагана, и тези, които не й вярваха за Филип, вече се убедиха, че тя се е амбицирала да го раздели с гаджето му Оксана", коментираха запознати.

Междувременно Николета Лозанова получи нов подарък от красавеца - плочка, на която пише „Филип Плейн направено за Николета", а тя не пропусна да напише, че много му благодари и да сложи икона на влюбено човече в социалната мрежа.



„Аз приключих с българите. Тук, у нас, няма човек, който да е достоен за мен", бе казала Николета Лозанова преди няколко месеца, когато се разбра, че се развежда с Валери Божинов.

Снимки: Фейсбук