Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова е нахъсана да „излезе“ от брака си с футболиста Валери Божинов не сломена, а по-амбицирана от всякога.

Що се отнася до избора й на следваща половинка, брюнетката се е заканила този път да се прицели много по-високо и ще се опита да забоде стрелата на Купидон в тялото на Кристиано Роналдо!

Божинови обявиха, че се развеждат. Това обаче няма да повлияе върху вкуса на Николета за мъже и тя няма да се откаже от афинитета си към футболисти.



Лозанова никога не е крила, че много симпатизира на Роналдо, а сега, когато и той е свободен, тя също ще бъде скоро, има зелена светлина да действа, а не само да гледа и да точи лиги, пише „България Днес“, цитира Hotarena.net.

Моделката имала самочувствието, че ще се справи със задачата да забие мургавият спортист, дори вярвала, че ще излезе нещо сериозно между тях, клюкарят я нейни дружки. И все пак приятелките й имат съмнение, че Николета просто се шегува, когато отсече пред тях, че Кристиано ще е следващият мъж, който ще навести леглото й.