Николета Лозанова е при половинката си Валери Божинов в Лисабон само от два дни, а вече украси корицата на тамошно списание. Изненадата е, че не е сама...

Изглежда, че българската двойка си намери достойна конкуренция за медийното внимание в Португалия. Съперници на Валери и Николета са аржентинският национал Есекил Гарай (който доскоро се изявяваше в „Реал Мадрид“) и испанската му приятелка Тамара Горо (24).

На корицата на списанието, родната ни красавица е сложена редом до Тамара, която е носителка на титлата „Мис Сеговия 2008“ и е участвала в тамошния „Сървайвър“.

Двете са представени като половинки на новите попълнения във ФК „Спортинг“.

Материалът е изцяло посветен на двете мацки, а не на мъжете им, като специално внимание се обръща на интересния живот на нашето момиче.

*Тамара Горо

Освен че посочват перфектните й мерки, възрастта и професионалните й ангажименти, от списанието не са пропуснали да споменат, че Николета е бивша изгора на вратаря на „Твенте“ - Николай Михайлов, пише bliasak.bg.

*Николета Лозанова (Снимка: Петър Тодорински)

Португалските медии обаче явно все още не са наясно с любовния четириъгълник, който Николета, Валери, Ники и Алисия заформиха на родна земя и последната изобщо не е спомената.

Е, коя от двете красавици ви харесва повече? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Вижте фотогалерия: