Николета Лозанова май не е отишла на почивка в Турция, а на тунинг.

Това прави впечатление на последните снимки, на които тв водещата показа доста нови неща по себе си, пише hotarena.net. Значително по-голям бюст и повдигнато дупе накараха всички да заподозрат НиЛо в пластичен туризъм.

Селфи с акцент на гърдите й показва, че в действителност Николета е „пипнала“ бюста си. Според запознати Лозанова е направила това в една от най-реномираните клиники в южната ни съседка, където използват супер иновативни методи.



Цената на една интервенция за уголемяване или повдигане със специалните импланти е в размер на петцифрена сума и малко родни звезди биха си я позволили. „Качеството обаче е на съвсем друго ниво и парите наистина си заслужават“, коментират специалисти.

Според тях именно от такова ново поколение в пластичната хирургия се е възползвала Николета. И подозират, че не се е ограничила само с гърдите, ами е пооправила нещичко и отзад.

Това обяснява и втората снимка, която Лозанова пусна – фото на дупето й. Стегнато като детско барабанче и повдигнато като сутиен на Виктория Сикрет, по всичко личи, че задните й части са били тунинговани.

В Турция тази пластика също е доста скъпа, но е особено модерна сред звездите, а ефектът бил поразителен.