Уникалната и пищна рокля, с която Николета Лозанова се омъжи за футболния национал , е творение на българския дизайнер Светослав Колчагов.

Той е един от петимата основни творци в модната къща на Вивиан Уестууд. Красивата сватбена дреха, с която плеймейтката изглеждаше като излязла от приказките, струва ни повече, ни по-малко от 40 000 евро, твърди в. “Всеки ден”, цитира blitz.bg.

Цената на роклята обиколила от уста на уста всички гости на сватбеното тържество на футболиста в петзвездния хотел “Риу” в Правец.

Църковната церемония и последвалият я сватбен купон бяха строго засекретени откъм медийно и фотографско присъствие, но няколко вип персони играха двойни агенти и като информатори и като папараци.

Според тях, Николета се спряла на рокля на английската дизайнерка по пловдивска линия.

“Светослав Колчагов е от нашия град. В България работеше за дизайнерката Мариела Гемишева, после замина за Лондон, където школуваше при Алекзандър Маккуин и в “Бърбъри”, хвалели се със съгражданина си роднините на Николета.

От модната къща на Уестууд изпратили дизайнера лично в Правец, за всеки случай, ако се появи проблем с роклята.

Далеч по-евтин от одеждата на младоженката бил костюмът на Божинов. Черният “Долче и Габана” излязъл само 2000 евро , плюс 500 евро за обувки.

Вижте снимки:

*Снимки от фен страницата на Николета Лозанова във Facebook

*Снимка от фен страницата на Николета Лозанова във Facebook

*Снимка от фен страницата на Николета Лозанова във Facebook

*Снимка: Жоро Неделчев

*Снимка от Facebook-a на Венета Райкова, придружена с надпис: "Патрик с Николета и Валери преди малко на сватбата на годината!!"

*Снимка: Princess Fashion

*Снимка: Princess Fashion

*Снимка от профила на Николета Лозанова във Facebook

Вижте видео: