Николета не за първи път рекламира миглите на Мис Моника Валериеа. Това малко ни учудва, при положение, че г-жа Лозанова доскоро се подиграваше на Валериева за всичко, което казва, прави и показва. А това, че я наричаше свое "бледо копие" изглежда вече е в миналото...

В началото на годината Моника реши да го раздава бизнес дама, закупувайки изкуствени мигли от Китай с цел да ги препродава у нас на светските дами. Търговията с подобен вид "аксесоар" е много несигурен бизнес, но Моника бе убедена, че има успех. Трябва да признаем усилената работа на Моника и най-вече способността й да умайва родните красавици да рекламират нейните продукти.

Николета Лозанова е от звездите, които рекламирайки даден продукт, той мигновенно се лапа като топъл хляб. Така и стана с миглите на Моника, за което дупнинчанката може само да й благодари.

Николета сподели снимка, под която написа "Известна съм с това,че се задоволявам само с най-доброто! И разбира се качеството струва пари!"

При което Моника й отговори също толкова мило: "Класните жени предпочитат качеството."

В името на рейтинга и парите обаче двете са успели поне отчасти да загърбят неприязънта си. Вие използвате ли изкуствени мигли и бихте ли си закупили тези на Моника?