Трябва да признаем, че Николета Лозанова не спира да работи.

След като роди малката си дъщеричка Никол, предложенията към Плеймейтката заваляха безспирно. Тя стана рекламно лице на няколко марки, снима фотосесии за няколко български списания и участва в клип на Емилия.

Явно работата по видео проекта й е допаднала, тъй като тя отново е решила да стане героиня в музикален клип. Този път Ники ще участва във видео на добрата си приятелка Азия Родшилд или просто Азис.

Вчера Лозанова публикува в своя Фейсбук профил три нови фотоса от проекта, дело на топ фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова. Снимките бяха придружени от следния текст: „Ти за мен си само секс, просто секс....Mного от вас ще открият себе се в тази фраза...само ще ви разкрия, че кадърът е от най-новото видео, което заснехме към бъдещия хит на Азис....Клипът се получи зашеметяващ и ви обещаваме да се влюбите в песента, от първото й слушане!”

Дрехата, с която се е изкиприла Николета е от хитовата есенно-зимна колекция на любимата й марка Dolce & Gabbana, пише .

С нея сме виждали предизвикателната актриса Кристина Хендрикс, която се появи с роклята в средата на септември на парти преди наградите "Еми".

Първа, да се издокара с дрехата, имаше честта неостаряващата Моника Белучи. Актрисата я облече за рекламната кампания на марката. Тя обаче бе комбинирала роклята с боди вместо с подплата.

*Николета

*Кристина

*Моника