Николета Лозанова е в Доминикана не само да рекламира първата си линия бански костюми и да събира тен на плажа, но и да вдигне тайна сватба. Това поне става ясно от историите, които качи в последните часове в инстаграм. На тях тя позира с пръстен с огромен диамант на лявата ръка-ясен знак за сериозните намерения на сегашния й любим Ники Михайлов, който я придружава в екзотичната дестинация.

На филмчетата се виждат още сватбени маси с пищна украса. Явно плеймейтката не е забравила първата си сватба на екзотична ваканция и е решила да я повтори. Припомняме, че през 2012 година тя се омъжи за Валери Божилов на остров Бора-Бора, след като първо му се врече в Правец. Таитянската сватбена церемония се състоя на плажа, както поверява местната традиция. На островите Бора Бора и Таити десетки богати двойки от света минават под венчилото, като за първи път това сториха българи.

Пристигането на младоженеца бе изключително ефектно - Валери идва с кану до брега, където любимата му Николета, сияеща от щастие, го чака заедно с празнично облечени местни жители, които са и единствените свидетели на тайната им сватба.