Плеймейтката Николета Божинова публикува позьорска снимка в профила си във Фейсбук, на която е с идеално подредени ролки за коса на главата и разтворена розова риза, от която изскачат силиконовите й гърди.

Въпреки нагласената снимка, плеймейтката твърди, че нарочно се е загрозила, за да достави удоволствие на хората, които не я харесват и реши да води снощния епизод на риалитито ''Къртицата'' по ролки и пижама.

"Постоянно се опитват да ме опетнят, приписвайки ми разни скандали, та за да им помогна, се постарах да се разгрозя. За целта, тази вечер ще водя "Къртицата" не с красива прическа, а с ролки на главата и не с някоя секси рокличка, а по пижамка... и в този абсурден вид обаче, пак не ми се получи...природа, чар, както искайте го наричайте, но това е положението....убедете се сами...", написа брюнетката преди снощния епизод.

След демонстрираното самочувствие, Ни Ло получи мигновен отговор от чернокосо момиче, което я обяви за комплексарка:

"Хубаво, че не те гледам, но по тъпите ти коментари си личи, че си супер комплексирана. Какво значение има дали си красива или не, като се държиш като една разгонена пикла. Има жени, които нямат и половината от твоята красота, но са невероятно чаровни с държанието си и с излъчването им на дами! Изби ли си комплексите като си показа силикона, стана ли ти по-хубаво, това в студиото на Пайнер ли е, защото там се разхождат къде по бельо, къде без...и ти си си забравила сутиена.", написа ядосана девойката.