Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са любовници 8 години след раздялата си, пише "Уикенд".

Знойната плеймейтка, която имаше връзка с вратаря преди Валери Божинов, пак е започнала да отскача до дома му за креватни гимнастики, шушука се в столичния елит.

Преди дни посетителите в столична чалготека са станали преки свидетели на близките отношения на Ники и Николета. Вратарят, който цяло лято бръмчи по клубовете, затънал в алкохол и стимуланти, извикал в малките часове на нощта Ни Ло с идеята "да пийнат по едно".

"Кралицата", за каквато сама се обявява, дотърчала като послушно кученце към 3 часа през нощта.

"Вечерта беше много спокойна, надявахме се да затворим рано, но се появи Николета Лозанова с цялата си тайфа и веднага се запъти към ВИП-а при Ники. Двамата се разцелуваха още на "здравей" и няма да обясняваме какво стана след това", разказаха от клуба.

Водещата на "Папараци" през цялото време интимничела с футболиста, седяла в скута му и без всякакво притеснение го целувала.

"Беше много странна гледка. Тази жена направо ни озадачава! Уж толкова се плюха с Ники Михайлов, а сега пак се натискат по сепаретата", цъкат с език свидетели на среднощните похождения на Лозанова.

Бившите влюбени затворили дискотеката към 7 сутринта и си тръгнали заедно. Очевидци на случката не вярват да са легнали да спят, след като са се прибрали...

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук