Тази есен единственият телевизионен таблоид у нас "Папараци" се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога. На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и …още нещо.

Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионният ефир няма да е същото, Венета ще посрещне в студиото не друг, а своята предшественица – Николета Лозанова.

„Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща“ казва Лозанова по повод гостуването си на Венета.

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан. 
Темата за любовта, летните емоции и бейби бума сред родните звезди ще бъде в основата и на „коментарното студио“, което този сезон ще бъде част от „Папараци“. В него Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие.

На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния й живот. Любовта на Меглена Каканашава и половинката й Румен Рончев също ще попадне в обектива на „Папараци“. Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.
По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на
Златка Райкова и Благой Георгиев, за когото разполагат с любопитна и ексклузивна информация