Госпожа Божинова за пореден път прахоса пачките на съпруга си Валери, без да й мигне окото. Брюнетката не спира да се хвали с новата си прическа, която определено излезе златна за мъжа й.

Божинов олекнал със 7 бона, за да угоди на суетната си съпруга, пише kliuki.bg. Лозанова си сложила цели 7 реда коса, която е прикачена за собствената й. Според запознати коафьори в бранша, Ни Ло е дала по хилядарка за всеки ред...

Веднага щом научиха пикантната новина, феновете и почитателите на плеймейтката останаха като треснати.

“Лелее, Ники, направо си съсипа собствената коса!”, “Опразни Валери до дупка!”, възмущават се интернет потребители в мрежата.

Николета Лозанова наистина няма да се спре, докато не похарчи и последната стотинка на съпруга си. Новата й прищявка е истинска глупост, но нали трябва да дразни колежките си. Родните ни красавици вече не могат да си намерят място от завист по новата коса на Ни Ло.

Злите езици дори твърдят, че Валери бил твърдо против жена му да хвърли на вятъра 7 бона за една прическа. Все пак с голям скандал Николета измъкнала парите от Валери и ги инвестирала в красотата си.