Плеймейтката Николета Лозанова най-после си купи нов дом. Красавицата успя да се сдобие със собствени средства с апартамент в най-скъпия столичен комплекс.

Mоделката успя да подари нов дом на семейството си с хонорара си от тв предаването „Къртицата“. Според запознати, само за да участва в шоуто, моделката ще вземе 220 бона, а отделно може да спечели и голямата награда от четвърт милион лева.

Близки до семейство Божинови коментират, че все пак част от парите ще бъдат дадени от футболиста, тъй като в общото им ново жилище все още се правят някои подобрения.

„Условията им са супер. Разполагат с напълно оборудван СПА център с масажно отделение, сауна, джакузи с 24 дюзи, фитнес зала, басейн с устройство за плуване срещу течението, химическо чистене и собствена автомивка, разкрива съседка на зашеметяващото миньонче. Каква е точната сума, която Лозанова е броила за имота обаче остава загадка.

Резиденцията е смятана за една от най-скъпите в столицата. Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп, така че Лозанова ще бъде напълно спокойна за сигурността на близките си.

Семейството смята да се нанесе там наесен заедно с дъщеря си и двете си бавачки, пишат от „България Днес“, цитира hotarena.net.

*Снимка: ''Жената днес''