След като всички си помислиха, че Николета най-после е отишла при семейството си за празниците, докато нямаше ангажименти в ''Къртицата'', се оказа, че Лозанова е използвала част от времето не да се порадва на дъщеря си, а да се направи по-красива.

Доста спорен е въпросът дали е станала по-красива след надуването на джуките си до пръсване. От новите й снимки става видно, че тя повече изглежда като жена на повикване, отколкото като млада майка и сериозна водеща. Явно по време на интервенцията за уголемяване на устните доста е попрекалила с материала, защото гледката е стряскаща. Лицето й напомня едновременно на нацупено дете и на куртизанка.

Макар да отрича да е правила корекции то тялото си, освен силикона в гърдите, който е прекалено видим, плеймейтката непрекъснато си прави някакви дребни промени. Специално за влизането си в Къртицата тя си уголеми скулите и сложи малко ботокс на челото. Доста изчистените й форми също са резултат от изсмукване на тлъстините. На корема също се е правила липосукция и то не веднъж, кълнат се нейни приятелки.

От новите устни обаче дори се стресирал Валери, който иначе е хладнокръвен пич. Но той винаги дава и прощава на своята любов всичко. Пък и е прекалено зает да гледа дъщеря си, за да има тя поне еди родител, отколкото да обръща внимание на метаморфозите на жена си, пише skandalno.net.