Фамозната красавица Николета Лозанова стана обект на жестоки подигравки, заради участието си в реклама на евтин български парфюм.

Според нейни отявлени врагове, доскорошната лъскава зверица се е продала буквално за без пари на фирмата – производител и с това е сринала тотално имиджа си.

''Вие не виждате ли докъде е паднала – да става лице на нискокачествен продукти то срещу супер мизерен хонорар. Евтин аромат, евтина реклама, ниско качество – е това е българския хайлайф в момента'' – твърдят зложелатели на Ни Ло.

Те са категорични, че поведението на Николета е сензационно глупаво, защото е позволила да се продаде на твърде ниска цена. Въпросният парфюм бил подходящ за продавачки в универмаг, но не и за сериозни жени. Особено потресени от развитието на събитията били близки до Лозанова фолк певци и певици, които до този момент я смятали за разумна жена, пише skandalno.net.

На самата Николета обаче въобще не й дремело на ушите кой какво говори за нея. Пред хората разказвала, че действително харесва уханието на евтиния парфюм и го описва като божествен. Според нейното вещо мнение, парфюмът бил особено женствен и дори луксозен, а колко струва нямало никакво значение.