- Как ще обясниш появяването на снимките ти във въпросния английски сайт за скъпоплатени проститутки?

- Този сайт е направен от наши хора, от българи. Точно такъв сайт не съществува. Говорих и с Венета Харизанова, тя също е проверила. Както и да е, изтриха снимките ми. Най-странното е обаче, че съм представена под името Миа, имало е и някакъв телефон, какъвто аз не познавам. Обадете се, поръчайте ме, да видим как ще стане, дали ще дойда.

- Твърдят, че снимките ти са изтрити веднага след скандала.

- Престараха се, искам да кажа, че толкова болни мозъци работят в BNews. Писаха, че съм компаньонка в Лондон и с най-голямата си наглост ми звъннаха за интервю. Говорих с една журналистка и й казах, поне да бяха написали Германия, Италия, дори Холандия, където знаят, че съм ходила, а те написаха Лондон. Имам документ от външно министерство, с който доказвам, че никога не съм стъпвала в Лондон.

В Англия съм ходила единствено в Ливърпул, когато бях гадже с Николай (Николай Михайлов, в момента вратар на холандския футболен отбор «Твенте", до скоро обаче беше страж на «Ливърпул» - б.р.). И в същия сайт веднага смениха – “Николета в Германия”, а нали беше в Лондон. Това вече е много нагло. Лично отношение. Освен това всички знаят, че допреди три месеца ходех с Георги (Георги Славов, по-известен като Жоро Главата. Той е син на убития сикаджия Стоил Славов, б.а.). Жоро се грижеше за мен. Не мога да си го обясня защо е тази атака срещу мен.

- Ти сама си казала пред медии, че зад това стои бившият ти приятел Николай Михайлов.

- О, не. Такова нещо изобщо не съм казала. Отново ми правят интриги.Това си е просто женска завист, женски комплекси.

- Кого точно имаш предвид?

- Аз знам кой седи зад всичко това, но имена няма да кажа. Знам, че спонсори на BNews от Пловдив имат нещо лично към мен. Освен това, доколкото разбрах, в този сайт работят и две-три журналистки, които не ми симпатизират. Но искам да кажа, че нито се чувствам жертва, нито искам да се оправдавам. Давам интервю единствено заради моето семейство, защото ги уважавам и е много грозно. Това, че съм била скъпоплатена проститутка в Лондон научих от майка ми.

- Ще съдиш ли Бареков, за когото се твърди, че е собственик на сайта, който пръв написа за профила ти в Аramis-London-Escorts?

- Обмисляме го с адвоката ми. Доколкото знам, Бареков е собственик на този сайт, но музиката я поръчват спонсорите му, за които се съмнявам че са в основата на тази мръсотия. Никога не съм имала конфликт с Бареков, дори не го познавам. Уважавам го като журналист, но в този сайт се пишат много глупости, и то не само за мен.

- Георги Славов близък ли е с Маргините? Твърди се, че именно те са “бизнес покровителите” му.

- О, такива неща не мога да коментирам. Това са си негови работи. Вече 3-4 месеца не сме заедно. Не му знам прятелите, контактите. Винаги съм казвала, че Георги е страхотен човек и за мен ще си остане такъв. Никога няма да кажа лоша дума за него, защото е правил много неща за мен. Имали сме силни чувства един към друг, но както хората се събират, така и се разделят.

- Къде изчезна след “ВИП данс”?

- Снимах в Милано един календар за бельо. След това бях в Хамбург. Засега обаче нямам ангажиращ договор с някаква агенция, предпочитам така да работя.

- Наистина ли ще лягаш отново под ножа, за да коригираш бюста си?

- Да, наистина. Говорих с моя пластичен хирург и ще го направим сигурно тази седмица. Тези операции се правят в по-студено време, защото, когато се затопли, се понася по-тежко.

- Да не би да имаш някакви проблеми със силикона?

- Не, но след участието ми във “ВИП данс” доста отслабнах и много странно, но и бюстът ми намаля. Сега имам същата гръдна обиколка, каквато беше и преди операцията. Няма кой знае колко много да уголемявам гърдите си – просто ми сменят имплантантите от 350 на 400 кубика.

- Каква е цената на една операция?

- 6000 лева.

- Е, не всяка жена може да си позволи всяка година да дава по 6000 лв., за да уголемява бюста си...

- Искам да поясня, че когато си сложиш силикон, подписваш договор, че в продължение на 3 години можеш да си смениш имплантантите безплатно. А от предишната ми операция е минала само една година.

- Дори и така да е, демонстрираш твърде висок стандарт на живот – маркови тоалети, козметични операции, скъпи коли...

- Питат ме “откъде можеш да си позволиш такива дрехи”. Хората, които не ме познават, си мислят, че всичко е много розово и лесно. Но не е точно така. Аз имам мениджър, който ми движи тези неща. На всяка фотосесия подписвам договор колко взимам, колко давам на мениджъра, какъв хонорар получавам. А и сега, след този скандал, който става, съм се консултирала с адвоката, той знае за тези неща. Всичко ми е о’кей. Нека да ме проверят.

- Подаваш ли годишни данъчни декларации?

- Да, майка ми се занимава с това.

- Маги Желязкова призна, че е виждала каталог на ВИП проститутки от средите на манекенки и фотомодели. Ти виждала ли си такъв?

- Не, не съм виждала. Не мога да коментирам за моите колежки, моделите, ако говорим за България. Аз мога да говоря само за себе си. Но не отричам, че може да има и такива момичета. Нормално е.

източник: в. "Шоу"