Доскоро усмихнатият Валери Божинов е на път да остане без нито един приятел, издадоха хора от столичното светско общество. Тоталната грижа за осъществяването на това естествено е поета от Николета Лозанова, която цели да го откъсне от света и да постави тотален контрол върху доверчивия си съпруг.

Според последните слухове, хвърковатата Николета е успяла да изпокара Божинов и Петко Димитров, които от години са доста добри приятели. За да осъществи коварния си план докрай, тя подшушнала на мъжа си, че има неприлично предложение от предприемача което отказала, защото е честна. Как е приел слуха Валери не се знае точно, но след това отношенията с баровеца видимо охладнели.

Говори се още, че все пак двамата имали сериозен разговор, от който не произлязло нищо добро. Петко обвинил Валери Божинов, че непрекъснато глези Николета със скъпи подаръци и по този начин не само се излага пред очите на обществото, но и сам се заплита в мрежите на своята коварна русалка.

''Сам виждаш, че нещата не са както трябва. Трудно си намери отбор, после те преотстъпиха да играеш във втора лига, догодина ще те пратят при аматьорите. А всичко това започна, откакто се взе с Николета. Всеки има семейство, но да се оставяш в ръцете ѝ не е най – разумното нещо. Какви са тези подаръци за по 50 000 евро, ти в час ли си?'', били думите на Петко.

След този случай приятелството между Валери Божинов и доскорошния му другар вече не е същото. Естествено поздравяват се на улицата, дори си говорят понякога, но от взаимното доверие няма и следа, пише skandalno.net.