Вече втора седмица националът Валери Божинов продължава да отсъства от тренировъчния процес в „Лече” заради новородената си дъщеричка.

За щастие обаче, от клуба проявявали разбиране относно важните събития в живота на своите футболисти като раждане на дете и не му създавали никакви проблеми.

Валери Божинов е неотлъчно до Никол и Николета и може да се каже, че си е взел бащинство, пише в. „Всеки ден”, цитира kliuki.bg.

Това най-вероятно изключително много радва младата майка, тъй като тя таеше дълбоки страхове относно настъпващото майчинство. Плеймейтката се притесняваше, че няма да се справи с отговорностите около отглеждането на детето. Сексапилната брюнетка открито признаваше, че се страхува не само от момента на раждането, но и от предизвикателствата, които й предстоят след това.

*Валери и Николета

Единственото нещо, което към момента смущава двамата родители, е появата на малката Никол върху страниците на столичен вестник. Те са разстроени от този факт и смятат, че снимката е направена от някоя „гладна” санитарка в болницата.

„Снимката е била направена не без помощта на хора от болницата, сигурна съм и съм разочарована от това”, споделила Николета. Тя подозира, че Никол е снимана в помещението, в което санитарките преобличат новородените и сменят памперсите им. Жената, която е направила фотоса, вероятно е имала нужда от пари да посрещне великденските празници и затова е продала лика на малката Ники.

*Първата снимка на малката Никол (В. "България днес")