Николета Лозанова се оказа спасението за Филип Плейн за България. Именитият германски дизайнер, чийто дрехи струват баслосовни суми е почти на прага да затвори луксозния си магазин на столичната улица "Съборна". Затова на помощ му се притече родната плеймейтка, която може да е сред най-хулените персони у нас, но затова пък е сред имената, които рекламират успешно от хапчета за отслабване до наливна парфюмерия и какво ли още не.

За целта модния гуру, който редовно кани Ни Ло на ревютата си в Монако я сюрприйзира с няколко артикула от последната му колекция. Един то тях -  чанта за 2250 евро, брюнетката показа с кеф в Инстаграм профила си и благодари за жеста. Гъзарията й е изпратена със специална картичка с пожелания и благодарности, които половинката на Ники Михайлов побърза да покаже в социалната мрежа, видя HotNews.

Феновете на плеймейтката станаха съпричастни и с друг скъп армаган в гардероба й, а именно палто от същата марка, което е пет пъти по-скъпо от аксесоара. Наметалото в черно привлече вниманието с надпис на английски в розово, чието послание в превод е „По-скоро бих тръгнала гола, отколкото да нося кожа!“.

Редовното обгрижване на Плейн към българката е не само, защото се познават. Целта на дизайнера било да засили интереса към бутика му, който покрай пандемията е свалил драстично оборотите, коментират в бранша.