Николета Лозанова празнува рождения ден на любимия си Ники Михайлов в най-романтичния град на света Париж. Една от най-обсъжданите светски двойки е отседнала в луксозен СПА хотел с изглед към Айфелова кула и река Сена, където цените за нощувка тръгват от 630 евро на нощ, но със сигурност любителката на лукса Николета спи поне за два бона в български левове.
Днес Михайлов става на 30 години. Вратарят се раздели с Омония Никозия и вече е свободен агент.

Николета честити рождения ден на любимия си с нежен и вълнуващ пост: „Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота....13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият - заради потенциала ти и човечността ти!“, пише моделката.

Днес Михайлов става на 30 години. Вратарят се раздели с Омония Никозия и вече е свободен агент. "Радвам се, че можех да играя за този голям клуб в Кипър. За съжаление, сезонът не беше успешен и се надявам скоро феновете на Омония да имат поводи за радост, както заслужават и както приляга на историята на "детелините". Пожелавам много успехи на новото ръководство и на отбора". "За моя престой мога да кажа, че започнах много добре с екипа на Омония, след като дълго време не бях играл, но последва една много неприятна травма в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни. През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме много от първите места", сподели Михайлов пред Спортал.


Бившият вратар на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона и Мерсин изигра 10 мача с фланелката на 20-кратния шампион на Кипър.