„Засега всичко е наред. Спокойна съм преди раждането. Чувствам се добре. Валери ще е до мен през цялото време, както и по време на раждането, за да ме подкрепя” – казва Николета Лозанова на страниците на „България днес”.

Плеймейтката е категорична, че не се притеснява да роди пред погледа на мъжа си, пише kliuki.bg. Както вече писахме, екип от петима лекари ще бдят над нея по време на раждането.

Футболният национал пък се прибра с полет от Италия в понеделник следобед. Той пристигна в България, за да присъства на раждането на дъщеря си, което е планирано за 5-ти април в столична частна клиника. Божинов ще присъства и на последните контролни прегледи на съпругата си.

Самата Николета е в България от няколко седмици, тъй като лекарите й забраниха да лети със самолет в деветия месец от бременността й. Откакто е у нас обаче, тя не се показва никъде - избягва светски събития, ограничила е и срещите си с приятелки.

Последните дни преди да роди, плеймейтката почти не излиза от дома си в София. С наедрял корем, боса и с необичайни за стила й широки дрехи Николета отиде да прибере съпруга си от летището – твърдят свидетели.