, след като се появи с клоунско облекло на мача между местния "Балкан" и "Левски".

с огромни претенции беше навлякла оранжево-черен анцуг. Дрешката, тип папагал, завършваше с жълти продължения на краката, ръцете и шията, пише "България днес", цитира . За разлика от нея Валери Божинов беше в типичния си елегантно-спортен тип. Той беше навлякъл маркови дънки. Отгоре се беше изтупал с бяла фланелка и изображение на човек с тигрова глава. За капак беше нахлупил луксозна шапка със сребърни кабърчета.



Запалянковците в залата бързо разпознаха Николета. Те не спираха да я сочат с пръст и да се смеят на папагалските й дрехи. "Тая, милата, трябва да обеси модния си съветник - кикотеха се хората от задните редове. - Уж по телевизията се изявява, голяма звезда го раздава, а си е чиста селянка".



В ботевградската баскетболна зала феновете отделиха доста по-голямо внимание да съзерцават друга красавица, която придружаваше футболистите на "Левски". Гаджето на шинирания Пламен Крумов изби рибата и тотално засенчи седящата до нея Николета със своя естествен чар и тотална липса на грим. Традиционно половинката на Валери Божинов беше прекалила с макиажа.