Почитателите на Николета се вълнуват от детството й. За личния си блог тя си позволи да разкаже история от момента, когато е била млада и неосъзната, но явно още от тогава смела и решителна:

"Да ме извиняват природозащитниците, но съм била малка! Едни от най-вълнуващите ми спомени от детството са свързани с лов на жаби. С най-добрата ми приятелка и до ден днешен – Ваня, прекарвахме летните ваканции на село, където бяхме дежурни на реката и с голи ръце ловяхме жаби. Не сме ги целували с надеждата да се превърнат в принцове, но определено се гордеехме като с трофеи, след което отново ги пускахме на свобода.", спомня си с усмивка Лозанова.

Сега обаче е на съвсем друг етап от живота си и ежедневието й е запълнено с майчински ангажименти, пише psp.bg. Те също са доста интересна тема за нейните фенове, интересуващи се силно и от раждането на Никол, за което Николета обяснява следното:

"Родих я безпроблемно, чрез секцио, преодолявайки успешно страха си от епидуралната упойка. Благодаря на Бог, че се роди жива и здрава, макар и няколко дни по-рано от планираната от доктора дата."

На въпрос как се справя с боледуването на дъщеря й Ники отговаря:

''Боледуването сякаш е неизбежно на тяхната възраст. Старая се да я предпазвам, но вече се убедих, че дори плодовете, които са основният й имуностимулант – не винаги са достатъчно надежден метод.''

Разбира се не бяха пропуснати и въпросите свързани с начините на разкрасяване, които НиЛо използва. На майка с дете, която поиска съвет за премахване на стрии, плеймейтката даде съвет:

"Няма как да ти помогна от личен опит, тъй като този проблем е строго индивидуален, спрямо кожата на човек, но бих ти препоръчала да пробваш с рецепти от интернет, които споделя изпитали ги вече хора."

НиЛо отново заби в земята жените, които искат да се поддържат с продуктите, които тя ползва, заявявайки, че пастата й за зъби е Тeodent 300 Whitening Crystal Mint - бърза справка показва, че цената на пастата е около 100 долара... На въпрос как поддържа косата си, тя отново препоръчва скъпа фирма, цената на чийто продукти варира, като например можете да си закупите шампоан за около 70-80 лева, а цените на маска за коса стигат и до 140 лева.

Вижте какво още я попитаха нейните фенове и как НиЛо им отговори:

- Ти лично ли поддържаш фейсбук страницата си?

- Личният ми профил го поддържам аз, но шо се отнася до фен страницата, имам екип от много приближени до мен хора, които ми помагат активно с развитието й.

- Колко ти е хонорара за това да споделиш страница в твоята официална? Питам те, защото ти бях писала да споделиш страницата ми за бижута, за да мога по-лесно да я развия, а ти даже не ми отговори. Би ли го направила, ако трябва отново ще ти я напиша?

- Всичко е много строго индивидуално, а човекът, чрез който отговарям на подобни и други рекламни запитвания е моята PR-ка – Мария Горанова.

- Подлагала ли си се на лазерна епилация, смяташ ли, че ще има наистина дълготраен ефект?

- Не съм се подлагала на лазерна епилация и не мога да споделя мнение от личен опит.

- Коя е най-любимата ти дестинация на която си била?

- Безспорно съм видяла страшно много райски кътчета, но фаворит са ми Малдивите!

- Какво правиш със старите си дрехи и обувки,които вече не носиш? И също така с умалелите дрехи и обувки на Никол?

- Светският ми начин на живот налага голямото разнообразие в гардероба ми, когато става дума за събития, но в ежедневието ми не всяка дреха е еднодневка. Тези , които не нося, подарявам на сестра ми, на близки приятелки, на дечицата им, на хора, на които знам, че ще им влязат в употреба.

- Има ли някой, който ти помага с домакинската работа и отглеждането на твоята принцеса? Не говоря за близък човек, а примерно прислужница или детегледачка.

- Докато Никол беше съвсем малка, а аз тепърва се научавах да бъда майка – имах жена, която ми помагаше и насърчаваше. Сега вече с Никол сме най-добри приятелки и не бих пропуснала нито един миг, който да не изживея с нея.



- Кой е официалният ти инстаграм, който имаш ти на телефона, ni_lozanova или nikoleta_lozanova?

-  Nikoleta_lozanova e личният ми профил,  той е един - единствен. Останалите не са мои.

- Липсва ли ти Азис?

- Ако на човек някой му липсва, той търси път обратно към него, ако ли пък не – оставя на времето, на интересите, на любовта…отново да ги събере.

- Какво е мнението ти за Моника Валериева?

- През последните години направих достатъчно реклама на незнайни персони.

- Кои известни личности бихте избрали за ваши родители?

- Нямам семейство – идоли, които да посоча като отговор.

- Много би ми било интересно да науча, Николета какви книги чете?

- Николета не чете романи, тъй като животът й е доста изпъстрен с емоции и далеч по-интересни ситуации, от нечии фантазии. Обичам да чета книги с притчи – "Скритият дар" е идеален пример за любимата ми литература.

- Каква беше първата дума на Никол?

- Точно защото е много личен и романтичен, ще го запазя за себе си!

- Какво правиш през деня? Би ми било интересно бегло да опишеш един твой ден, знам че навярно всеки е различен, но всеки има неща които си прави всеки ден.

- Прекарвам ежедневието си с Никол, обичаме да пътуваме, да се разхождаме, обичайните за всеки неща. Нямам фитнес режим, който ежедневно да спазвам и за това разполагаме изцяло с времето си, уплътнявайки го както го усетим на мига.

- Готвиш ли си, какви неща обичаш да готвиш и пиеш през деня. Любимите ти напитки са ми много интересни.

- Разбира се, че не съм уникална кулинарка, но умея да готвя добре, особено любимите ни специалитети –ризото, пиле с корнфлейкс, пица. Това, което не умея, успявам да приготвя с телефонната помощ на майка ми. За напитките – наблягам на портокалов сок и се старая да избягвам иначе любимата ми Coca- Cola.

- Правиш ли си сама маникюр?

- Не съм се и опитвала да си правя сама, тъй като съм безкрайно доволна от моята маникюристка.

- Коя е любимата ти закуска?

- За закуска обожаваме да хапваме филийки с фъстъчено масло и банан.

- Какво е любимото занимание на малката Никол?

- Никол все още няма определено хоби, но от сега си личи, че обича да пее, да танцува и да влиза в роли – много артистично дете е.

- Колко време ти отнема грима всяка сутрин?

- Сутрешният грим е лек и е въпрос на тренинг. Не е нормално една жена да губи повече от 5-7 мин, в сутрешно гримиране, стига да съумее да подчертае добре естествената си красота.

- Би ли се срещнала с твой фен скоро, защото бих се радвала да се видим? 

- Аз също бих се радвала лично да се срещнем и това ще се случи в близко бъдеще на организиран фен клуб, който скоро ще започнем да подготвяме с екипа ми. Обещавам!

- Кое е най-срамното нещо, което си правила досега?

- Всеки има срамни случки и едва ли са една и две, важното е, когато си спомни за тях, да предизвикват усмивка на лицето му.

- А кое е най-странното нещо, което си правила?

- Доста странни неща ми се наложи да правя в „Къртицата“ и мисля, че всички вие станахте свидетели на тях.

- Какво би искала да се случи точно в този момент?

- Това е интересен въпрос, аз обичам нещата да ми се случват на мига, така че каквото и да е, знам, че ще стане.

- Каква е самооценката ти? 

- Моята самооценка е, че съм стигнала далеч в осъществяването на мечтите си, че съм постигнала не малко в професионален и личен план и че имам още за самоусъвършенстване!

- Колко татуировки имаш, къде ги направи?

- Ако си запозната добре, значи знаеш, че имам 7 татуса по себе си, които съм правила на различни места и дори държави. По мое мнение е важна сантименталната стойност на всеки един от тях.