След като първата фотосесия на плеймейтката Николета Лозанова и дъщеря й Никол е факт, красивата Ни Ло, призна, че изпитва невъобразим страх за детето си.

Половинката на Валери Божинов споделя, че не е показвала дъщеря си досега, заради притеснението, че може някой да я урочаса.

„С Валери имахме уговорка да не показваме малката, докато не поотрасне. Знам, че малките деца са податливи на уроки и се страхувахме за нея.“, каза плеймейтката.

Според близки на Николета и Валери, знойната красавица била страшно суеверна и постоянно гледала как да се пази от „зли очи“.

„За да съхранявам енергията си, са ми нужни сили. Когато имам толкова недоброжелатели, трябва да се пазя!“- сподели Лозанова.

На корицата на списание „Жената днес“, Лозанова и малката Никол изглеждат страхотно заедно, пише kliuki.bg. Детенцето е одрало кожата на баща си - Валери, а плеймейтката най-сетне показа, че може да държи бебе.

За да предпази дъщеричката си от зли очи, Ни Ло призна, че малката ще носи червен конец, за да не я урочасват.

Според много езически обичаи, носенето на червения конец е символ на огромна сила, но също така предпазва от зли хора, и най-вече от уроки.

Снимка: ''Жената днес''