"Коментираха, че се губя нещо напоследък. Просто се постарах да си почина малко, но уви. Злите езици и злите душички не почиват", споделя Николета.

"При мен настъпи нов етап в живота ми. Който не искам да става обществено достояние. Но май е невъзможно. Преди няколко дни писаха, че съм бременна. Ха. Не съм бременна. Казвам го за успокоение на тези, които толкова се вълнуват от тази тема. Клюката е плод на фантазията на някои хора, които не спират да се занимават с мен и са готови да преминат всякакви граници, само и само да се опитат да ме наранят. Но няма как да стане- нека разберат, че в момента нищо не може да развали настроението ми. Аз съм щастлива, обичам. Правя това, което ми подсказва сърцето. А някои хора правят онова, които им подсказва злобата. Започнаха големи интриги, а аз знам кой ги създава", допълва тя в своя блог в podtepeto.com

"Вероятно тепърва предстоят атаки, но съм готова да посрещна всеки удар, тъй като браня нещо важно. Ще бъда като Китайската стена. И ще отговарям на всяка атака с контраатака. На всеки компромат с компромат. Няма да си мълча, обещавам. Не ми пука от нищо и никой и малко или много ми омръзна безлични хора да се бъркат в живота ми. На никой не му влиза в работата до кой си лягам вечер и до кой се събуждам сутрин. Не някой хора, които сега се занимават основно с това да се опитат да ме пречупят, погледнат себе си и се попитат "Къде сбърках". Това е", завършва изявлението на красавицата.