Николета Лозанова търси свежа мръвка за следващо креватно завоевание, пише "България Днес".

Плеймейтката бе засечена в чалготека в родния Пловдив, където се раздаваше на макс на хитовете на фолкаджийката Преслава. Видимо подпийнала, Лозанова кършеше снага около снажни 20-годишни младежи, заслепени от вниманието, с което моделката ги удостои.

След раздялата със съпруга си Валери Божинов Ни Ло го е ударила яко на живот и се е завърнала към младежките си години, прекарала именно в различни чалготеки.

Докато Божинов упорито се опитва да се докаже като съвестен татко и кадърен футболист, Николета избра не свободата, а свободията.



Фотосите от въпросната вечер показват Лозанова в покъртителна светлина. Лицето на плеймейтката е изкривено под въздействието на алкохола, докато интимничи с непознати младоци. По всичко личи, че на моделката й се иска да вкуси свежа плът и не се стеснява да флиртува с много по-малки от нея момчета.

Взискателните фенове на Лозанова моментално отбелязаха, че напоследък тя не прилича на себе си. Водещата преждевременно е застаряла от среднощните запои, на които се е отдала, и дори тежкият грим не може да скрие следите на безсъние.