С тежка задача се зае Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка у нас упорито търси гадже на поп дивата Тита, научи "България днес". Протежето на Криско е на "пазара". Тя се раздели с дългогодишното си гадже - Виктор. В момента Тита се опитва да намери любовта на живота си, но от няколко месеца удря на камък.


Половинката на Ники Михайлов и участничката в "Капките" купонясваха здравата на партито по случай рождения ден на коафьора на НиЛо - Венелин Кондаков. Едрогърдата изпълнителка на "Антилопа" разкрива пред Николета, че има проблеми в любовта. Лозанова на драго сърце й дава няколко съвета, тъй като нейният любовен живот е доста богат. Тя й обещава, че ако види подходящ младеж, веднага ще каже на своята нова приятелка.

Двете набързо станаха първи дружки и демонстрират изключително близко отношение. Още на самото парти Николета представя Тита на няколко свои приятели. Дали те са се харесали на певицата и обратното, е въпрос на време да разберем. Но след разговора с Лозанова очите на Тита светят от щастие, признават гости на партито.