Социалните мрежи дават възможност да разглеждаш хиляди чужди профили, да се радваш или да не харесваш чужди снимки.

Родната плеймейтка Николета Лозанова обаче прибягва до друг похват – краде кадри на чужди красавици и си ги поства в своя профил в Instagram.

По принцип това го правят и други хора, но уточняват, че това са снимки на други хора. А и неписаните правила са, че трябва задължително да тагнеш човека и да напишеш regram.

При Лозанова обаче няма подобно нещо. Поства си крака, дупета и гърди на други красавици и събира лайкове сякаш са нейни. Няма да задълбочаваме дали подобна кражба си има медицинско наименование, но със сигурност е проблем да искаш живот назаем.

БГ-мамите разконспирираха последната кадър-акция на плеймейтката. Тя си присвои снагата на италианката chiara.na и дори малко я е фотошопнала да изглежда по-стройна. Както се казва, угодия няма. Самата chiara.na също хвана измамата и в един от постовете си поиска фотокредит за своя снимка.

Николета си беше харесала и една рускиня преди време, но тогава пак бе разкрита от "мамите".

"За никого не е тайна, че обичам да скандализирам, че провокацията е второто ми име, че съм дръзка, решителна и суетна. Всичко това има своята висока цена, дължи се на малки трикове и на големи жертви", написа наскоро съпругата на Божинов по повод старта на свой блог.

Явно наистина е решителна и суетна, но поне да използва собствената си визия. Според много мъже тя няма от какво да се притеснява, но явно някой и друг комплекс се обажда, пише Dnes.bg.

*"Кой както се уреди - едни работят, други си почиват". А какво ли всъщност прави Николета. Кражбата тук е уловена, дори се включва и авторката на снимката. Снимка: Instagram

*Снимка, качена от Николета преди 3 седмици. Как да не й завиди човек? Снимка: Instagram

...оказва се обаче, че и тя е завидяла. На една италианка. Е, не и за краката, които на предишната снимка очевидно са обработени с Photoshop. Снимка: Instagram

Италианката и нейна снимка от преди 50 седмици. Снимка: Instagram

"Николета" преди само 5 седмици. И с по-малки задни части. Ако се вгледате внимателно в плотовете около нея, ще видите и, че са неестествено криви. Снимка: Instagram

*Киара преди 49 седмици. Снимка: Instagram

Тук явно Николета не е имала претенции към бедрените обиколки. Снимка: Instagram

*Разлика само...

*...в 1 седмица

*Преди 7 седмици...

...и преди 5. Някой дали иронично, дали не, дори е попитал дали снимката е правена в Италия. 

 

*Тежка артилерия! Скъпа, изискана храна...

...явно "споделена" с Николета.

*Кражбата изглежда е хваната, но това не притеснява Николета

*Идилия - Никол, лято, басейн...

*Дали обаче е в Италия при Киара?

*Тази снимка не е на Киара, но не е и на Николета...

А ето и още няколко снимки от профила на Chiara.na: