„Винаги съм искала да видя ежедневието на някои български певици, особено ако те са станали популярни от поп фолк сцената. И за да не бъда обвинена в пристрастие, няма да започна от най-голямата звезда в жанра, а по азбучен ред. А първото нещо, което ми идва на ум с буквата „А“, е Алисия“, така водещата на „Папараци“ Николета Лозанова анонсира репортажа за най-голямата си съперница.

Екипът на „Папараци“ по bTV бе позициониран пред дома на певицата в кв. „Изток“, пише hotarena.net. Оказа се, че двамата й братя близнаци още играят ролята и на шофьори на фолк фурията. Возят я в луксозния джип, който любимия й Ники Михайлов й подари преди време.



Освен да превозват сестричката си, роднините-служители ходят по задачи, които им възлага самата Алисия.



Звездата излиза от дома си заедно с Валери – младши. Гласът зад кадър акцентира върху облеклото на изпълнителката. Изтъква, че широкият й бял топ, съчетан с широки дънки на кръпки, както и бели кецове, е силно повлиян от стайлинга на „модната икона“, която се изявява и като ТВ водеща (разбирайте Николета Лозанова).



След това папараците забелязват, че синът на Валери Божинов се вози на предната седалка и то без колан. Малко по-късно детето излиза от автомобила по най-непредпазливия начин, а чичо му и майка му изобщо не взимат предвид създалата се опасна ситуация.



Малко по-късно Алисия е локализирана пред фризьорски салон. Небрежно прибраната й коса, хваната с ластик, с която излезе от жилището си, вече е пусната, измита, изсушена, сресана и изправена.

Емблемата на „Ара мюзик“ е толкова горда със съвсем обикновената си нова прическа, че дори провежда видео разговор с някого и му я показва в целия й блясък.



След това Валери – младши и шофьорът я изчакват пред дома й в кв. „Изток“ да се преоблече, откъдето след минути Алисия излиза заедно с баба си.



Следващите кадри, които се излъчиха, са от първия учебен ден на малкия Божинов. Певицата се е пременила с прилепнали дънки, черна широка туника и високи обувки. Дегизирала се е със слънчеви очила, прибрана на опашка коса. Лицето й е доста подпухнало, а джуките й стават все по-големи.

В големия ден на Валерко баба му и дядо му, родители на Алисия, придружават гордата му майка, но това се разбира в края на репортажа. През цялото време изпълнителката се старае да изглежда, че сама присъства на първия учебен ден на малчугана. Дори го бе заявила предварително в свое интервю.



Дори когато се събира с роднините след края на програмата, тя крачи бързо към автомобила си, без да ги изчака или поне, за да не я снимат с тях. Дали е умишлено или съвпадение, Алисия най-добре си знае.



Гласът зад кадър изтъква, че обувките на малкия Божинов не са нови, а са надраскани и захабени. Учудва се, че певицата може да си позволи да си купи чанта за близо 6 000 лв., а не може да отдели някой лев за нови маратонки на собственото си дете.