Красиво и луксозно събитие разтърси Пловдив. Националът и защитник на "Ботев" Веселин Минев вдигна сватба с половинката си Екатерина.

32-годишният бранител и чаровната дама вече имаха сключен граждански брак, но появата на сина им през март миналата година, отложи за кратко църковното събитие.

Изисканото вечерно тържество се състоя във Виенския салон на Международен Панаир Пловдив. Преди това младоженците се венчаха в църквата Свети Константин и Елена в Стария град. Кумуваха Живко Миланов и съпругата му Бисера - дъщеря на Борислав Михайлов.

Тържеството уважи почти целият отбор на "Ботев", начело с треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров. Сред гостите личаха Валери Божинов и съпругата му Николета Божинова, Дарко Тасевски, без половинката си Ромина Андонова, Георги Сърмов, Димитър Телкийски, Александър Тунчев, Марчо Дафчев, Георги Андонов, футболният импресарио Несим Нешадов и много други. Сред гостите имаше и хора от Русия. Майката на булката Екатерина е оттам. Братът близнак на Веселин - Йордан Минев, беше заедно със съпругата си Ивелина, както и по-малката сестра на двамата - Диана.

Младоженецът се появи в черен костюм "Долче и Габана", с бяла риза и папионка, а булката блестеше в бяла рокля с дълъг воал, изработена по поръчка. За настроението на гостите се погрижиха Dj Живко Микс и Гъмзата. Купонът за голяма част от присъстващите продължи до към 4 часа сутринта. Николета и Валери Божинови продължиха нощна обиколка в Пловдив заедно с Димитър Телкийски и съпругата му, както и Георги Сърмов, пише blitz.bg.

Плеймейтката явно бе решила да се конкурира с булката, като за целта се издокара с бял тоалет с шлейф, а за капак показа и голи крака. За ''цвят'' брюнетката бе сложила червено сако и купища перлени гердани. Допада ли ви визията на Ни Ло? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.