''Много добре се чувствам в кожата на черен ангел…именно в такова амплоа се превъплъщавам в последната си фотосесия, по повод представянето на напитката на Fashion Tv – f18 . Официално тя ще се бъде пусната на пазара от началото на февруари'' – написа във Фейсбук профила си Николета Лозанова.

Тя e постнала и снимка от фотосесията, с която рекламира напитката. Николета все още е бясна, от слуховете, които плъзнаха из интернет за нейната кончина. ''Да лъжете за нечия смърт само и само да съберете повече гледания на жалкия си клип е много долно… Осъзнайте се вече какво пишете'' – гневно възропта Николета Лозанова. Въпросният клип така и не се появи в публичното пространство – веднага бил свален.

Според запознати ставало дума за видео на нашенци, имащи се за тежки гангста рапъри. В текста на песента не ставало дума за кончината на Николета, но във видеото доста крайно се намеквало за смърт – пише ''България днес''. Таблоидът злъчно отбелязва, че Николета пише с доста грешки, цитира kliuki.bg.