Това изненадващо признание направи плейметката в телевизионно интервю. Тя каза, че неговият уравновесен характер най-много би й паснал.

А ако зрителите я изгонят, е щяла да даде медальона си на него. ''Сега, когато имам семейство, разбирам колко е голяма отговорност това и как трябва да се отдадеш изцяло на близките си хора. Къци ме спечели с това, че говореше за децата си, страдаше за тях, през цялото време подхождаше разумно, като човек с отговорност. Няма да споменавам имена, но другите не го направиха. На някои не им пукаше, че децата им ги гледах и ръсеха простотии, пиеха, псуваха. Едно дете не може да се гордее с такъв родител'', допълни тя.

Лозанова отново подчерта, че е харесвала Златка в реалния живот, но е изумена от това, което тя е представила в Къщата. ''На нейната възраст тя трябва да е минала пубертета и да знае как да се владее и да контролира нервите си. Не ми хареса отношението й към Къци. Тя се нахвърли към най-слабия.

Щях да й ръкопляскам, ако се беше конфронтирала с Фънки или Юлиян. Всеки може да мачка беззащитните''. Запитана за баснословния хонорар, който й беше предложен да влезе в риалитито, Николета каза, че никакви пари не могат да я съблазнят. Тя не уточни сумата, но каза, че наистина е била голяма.

''Само че аз съм омъжена жена и майка и си имам приоритети. Не мога да оставя семейството си два месеца и детето си, заради някакъв хонорар, бил той и баснословен'', цитира skandalno.net.