е в ролята на незаинтересована страна в битката между Божинов и бившата му изгора.

Ники знае само, че съпругът й е завел дело срещу Ася, за да му бъде регламентирано правото да вижда детето си, пишат от „Блиц“.

В розовото им ежедневие не се е появявал никакъв малък , а откакто живее с футболиста, детето нито веднъж не е припарвало до общото им жилище.

Безумните взаимоотношения на Алисия и Валери не вълнуват и грам Николета.

Когато я питали дали си контактува с бившата приятелка на Божинов, тя отговорила:

„О, не. Нямам никаква връзка с нея, никакъв контакт. Дори не я познавам.“

Ники е затворила страницата на небивалата история с Ася. Макар винаги да злорадства по неин адрес, щом има случай, пред медиите Николета се прави на възвишена и говори единствено за „уникалното държание“ на Валери:

„За мен е най-добрият. Не знам дали защото съм бременна, но страшно ме глезоти. Всъщност и преди това с мен винаги се е държал уникално. А сега – още повече. Дано занапред всичко да е така“ – чурулика плеймейтката.

В момента всичките й вълнения са свързани с посрещането на Коледа. Досущ като ученичка от основното училище, тя се скъсва да пуска предпразнични съобщения на фенове и приятели.

Тези дни Николета съвсем изтрещя на тема Дядо Коледа и попита от трибуната на социалната мрежа „Написахте ли писмо на Дядо Коледа?“.