В интервютата с Николета Лозанова въпросите винаги са от едно и също естество.

Венета Райкова, Азис, Алисия, Ники Михайлов винаги са замесени, а и водещата се старае винаги да има какво още да добави за тях, така че да не се повтаря. Сега вече са включени и нови имена като Иван Ласкин и Христина Витанова.

Ноемврийското интервю на Николета стартира с въпроси за Иван Ласкин и „Папараци“, пише hotarena.net. Водещата е категорична, че повече няма повече да отговаря на заядливите му обиди и каквото е имала, го е казала. Не се страхува да се изправи очи в очи с него, дори три пъти го е поканила на обяд, но той така и не откликнал.



Запитана дали е редно медиите да се намесват в живота на известните личности, Лозанова по-скоро смята, че това е нещо нормално, отколкото кофти. Аргументира се с това, че по цял свят имало такива таблоиди, които са пълни със скандални фотофакти.

„Друг е въпросът, че у нас звездите нямат стандарта на холивудските си колеги и вместо на яхти пият в квартални кръчми“, отсече водещата в интервюто си за сп. “LoveStyle”.

Николета добавя още, че самата тя на ден чете по двадесет неверни статии за себе си, хващана е от папараци без грим или в парка с детето и споделя, че определено не й е приятно. Обаче това имало как да се избегне: „Като не искам да ме хващат в крачка, ще внимавам да не им давам поводи“.

Според брюнетката е много по-добре да се навлиза в личното пространство на звездите с реални видеокадри и снимки, отколкото с преразкази по картинка и с архивен материал.

Голяма част от аудиторията на „Папараци“ сметна, че Николета разчиства сметки с жената на Благой Георгиев – Христина Витанова, чрез ефира. Тя обаче разбуни духовете, като сподели, че с бившата гимнастичка са в „никакви“ отношения. „Нямам нищо лично към нея, нито положително, нито отрицателно, нито пък имаме преки допирни точки“, отсича плеймейтката.

Появиха се и слухове, че кадрите с милионера, с когото Хриси бе уловена на вечеря от екипа на „Папараци“, са я подтикнали да се обади на Лозанова и да я заплашва, но Лозанова намекна, че това не е вярно, но пък наистина Витанова й е звъняла. „Това беше при ситуацията с Благой и танцьорката Биляна Евгениева. Тя ми звънна късно вечерта, за да ме пита какво ще излъчим в предаването. Аз й отговорих, че съм гледала кадрите само с целувката на Околовръстния път, преразказах й ги и тя ми отговори: „Добре, излъчете ги“. След това не съм се чувала или виждала с Христина, което смятам, че отговаря красноречиво на въпроса“, заключи плеймейтката.



По темата „Алисия“ Ни Ло този път е кратка: „Децата ни не са оръжия, близките ни не са ни армии, нямаме какво да делим, значи война няма“, заяви Божинова.

А дали ще продължи да бъде водеща на „Папараци“ – по този въпрос изтекоха доста спекулации. Николета сподели, че тези измишльотини са дело на „бляскави“ журналисти, които ги мързи да потърсят истината. „Мога да им кажа, че много добре си спомням договора, който съм подписала, и ще замълча до тук, защото клаузите са конфиденциални“, каза моделката.

Подчерта, че ТВ кариерата й ако има край, той ще е сложен по нейно собствено желание. За момента няма какво да я откаже от начинанията й. Даде заявка, че дори и да е бременна, пак ще води!

Ни Ло за пореден път изтъква, че нещата просто й се случват. Нямала мераци за телевизията, но и това й се е случило. Сега е водеща и напълно й допада амплоато на „жлъчна, хаплива и една идея секси невинна“. Това е правилното предаване за нея и добавя шеговито: „Вие представяте ли си ме на стола на Карбовски, в социално предаване, защото аз не?!“.

Николета напомни, че не си е мерила рейтинга с предаването на Венета Райкова. Русокоската е била онази, която обикаляла вестниците и фейсбук, за да обяснява кое колко се е гледало. „Години по-късно моят ТВ таблоид е в най-гледаната телевизията, а нейният го няма в програмната схема на канала й“.



Какво раздели Николета и Азис, това се питаха всички. Ето и отговора: „Жаждата му за нови емоции. Той изпитва нужда да бъде в нова среда, да черпи позитиви от всичко около себе си и аз само мога да му се възхищавам за това му умение да влиза под кожата и на най-дебелокожите!“, споделя Николета за бившата си дружка.

Лозанова призова да почитателите на тандема им да не тъгуват, тъй като един ден „въртящото се колело пак ще дойде в изходна позиция“.

„Тук е моментът да го поздравя за отлично свършената работа по заснемането на клипа с Алисия. Поласкана съм, че режисурата е моя! Ролите, сцените им с Алисия, цялостната визия... Той напълно се довери на моя усет и виждане“, заключи иронично Лозанова.



Лозанова споделя за Божинов, че е много ревнив, а тя е свободолюбива (в границите на допустимото). Обича да разполага с време за процедури и женски работи, в които не желае никой да й се меси. В момента обаче си признава, че тя е в по-неудобна позиция, тъй като Валери е в нова среда, която все още опознава.

Ако го хване в изневяра, вероятно ще си тръгне без да изрази емоция, споделя самата тя. Но не мисли за това и не е подготвена психически за такава ситуация. Добавя, че предпочита папараците й да изловят, че мъжът й й кръшка, отколкото тя лично да го спипа. Смята, че с тях той по-добре ще се разбере, отколкото с нея.

Николета счита, че не е причината за съсипаната кариера на съпруга й като футболист. Статистиката показвала, че работните начинания на Божинов вървели низходящо още при предишните му отношения с жени. „Така че няма как да изпитвам чужда вина“, каза тя и добави, че сега върви възходящо и се надява това да се запази за дълго.

Лозанова твърди, че 90% от времето е при Валери в Италия и на практика живее при него, но успява да е пълноценна и тук.



Плеймейтката е категорична, че никога не се е карала с вратаря Ники Михайлов и ако се засекат на улицата, вероятно ще си кажат „Здрасти!“. Отдавна не се чуват, тъй като е „отстъпила мястото си на други“. „Може би Николай и Алисия знаят кой и как е намесен в отношенията между тях двамата“, изтъкна многозначно моделката.

Майката и дъщерята са неразделни. Ни Ло признава, че не са заедно само когато има снимки за предаването. Има детегледачка, която й помага и не е чужд човек, а приятелка на майка й. Обещали са си с Валери, че ще й направят братче или сестриче, но моментът още не е дошъл.

Моделката с радост признава, че малкият Валерко непрекъснато е в устата на Никол. Непрекъснато питала кога ще дойде, за да си играят. Имат много силна връзка, а сестричката има пълно доверие на братчето си. Той я пази, държи като слизат по стълби, тя задължително да го държи за ръката, за да не падне.

Николета предпочита наследницата й да израсне в Италия. „Ще се радвам Никол да научи езика и да вземе от манталитета на италианците, които имат много изискани обноски и винаги са усмихнати и благоразположени. Винаги обаче ще знае, че България е нейната родина. Все пак имах варианта да я родя в Италия, но предпочетох да е тук“, споделя Николета.