След като се пуснаха слухове, че Николета и Валери Божинов са в обтегнати отношения, към днешна дата продуцентите на „ВИП Брадър” заявиха, че влизането на плеймейтката в Къщата на риалитито е сигурно на 90 процента.

„При всички случаи Николета ще е сама, без Валери” – потвърдиха организаторите.

Запознати твърдят, че в Къщата Николета ще се уедини, за да анализира брака си. Напоследък се говори, че с Валери се карат и че двамата дори са се разделили. Плеймейтката обаче опроверга това чрез профила си във Фейсбук - повече научете .

От политиците засега участие във „ВИП Брадър” е потвърдил единствено евродепутатът Димитър Стоянов, пише kliuki.bg. Тези дни София се засне рекламен клип за риалитито. На снимачната площадка бяха забелязани тризначките Вяра, Надежда и Любов. За изненада пред камерите не се появи никоя от обявените предварително звезди – нито Гала, нито Елена от „Биг брадър”. Ромският славей Азис също не присъства, оправдал се със спешна работа във Варна.

„Просто хората са в чужбина или на море, лято е все пак…” – оправдаха се от екипа на предаването, което ще стартира през есента.

Веднага след него ще започне обикновен Биг Брадър с участието на съквартиранти от предишни издания на риалитито.

Вижте фотогалерия:

Николета и Валери с втора сватба на Бора Бора!